Månadsbrev april 2024

Två viktiga datum som du behöver hålla reda på, Städdagen 4 maj och Årsstämman 25 maj.

Städdag 4 maj
Nu är det dags att göra fint i vårt område. Vi träffas på Smultronplan den 4 maj klockan 10:00, vi hoppas vi ses. Vi fikar tillsammans. Ett bra tillfälle för dig som medlem är även att göra rent din ytterdörr och förrådsdörr.

Årsstämma 25 maj
Årsstämman är ett viktigt möte, hoppas att du kan komma. Vi ses på Smultronplan 2024-05-25 klockan 10:00. Kallelsen får du i din brevlåda.

Om du önskar ta upp på något förslag, ber vi dig skicka in din motion till styrelsen senast 2024-05-05. Du kan skicka in ditt förslag via e-mail brfekgarden@gmail.com döp ditt mail med ”MOTION 2024” eller lägga ditt förslag i brevlådan på Smultronplan.

Viktigt att tänka på

När våren är här då kommer cyklarna fram. Vi har många barn i området som gillar att cykla. Tänk på hastigheten, vi behöver visa extra hänsyn.

En påminnelse till oss som bor på Lingonstigen 1,3 och 5 är att inte lämna porten öppen så att obehöriga kommer in. Portarna ska hållas låsta.

För att alla ska trivas är det viktigt att alla boende visar hänsyn. Visa hänsyn genom att tex inte spika, borra eller spela hög musik sent på kvällar, nätter eller tidigt på morgonen. Tänk på att inte tvätta eller låta torktumlaren snurra sena kvällar och nätter, det kan stör din granne.

Vi vill påminna om våra Trivsel – och ordningsregler. Dessa finns att läsa på hemsidan. 

Ventilationsfilter
Vi vill påminna om att ventilationsfilter behöver bytas två gånger per år för att ventilationen ska fungera så bra som möjligt. Styrelsen har köpt in filter som säljs till självkostnadspris. Enligt stadgarna ska filter bytas två gånger per år. Om du önskar köpa filter kontakta styrelsen via email eller kontaktformuläret i föreningens webbplats.

Styrelsen önskar er alla en skön sommar